Print deze pagina
Lid worden
Contact met HOW
Laatste nieuws
meer...
Tekst formaat   A l  A l  A
 

 

 

 

 

Selecteer tekst formaat
Vul een zoekterm in om te zoeken

Huurdersvereniging Oud-West, afgekort: HOW

HOW is een vrijwilligersorganisatie die opkomt voor de belangen van alle huurders in stadsdeel Oud-West. Adres: Eerste Helmersstraat 106 P, 1054 EG Amsterdam

Telefoon 06-26705758, E-mail: info@huurdersverenigingoudwest.nl

Vanaf de oprichting van onze vereniging in 2001 zet de Huurdersvereniging Oud-West (afgekort: HOW) zich op een breed terrein in voor niet alleen de leden van onze vereniging maar voor alle huurders in het stadsdeel West in Amsterdam. Op de eerste plaats behartigt de HOW de belangen van de huurders op het gebied van huren, de leefbaarheid en het welzijn in de directe woonomgeving en - vanzelfsprekend - het onderhoud van de huurwoningen.

Daarnaast werken wij aan het behoud van de voorraad betaalbare huurwoningen en aan het waarborgen van de rechtspositie van de huurders in West bij sloop en/of renovatie van hun woningen en ook bij het splitsen van panden in appartementen. Gezamenlijk met de huurders maken wij ons bovendien sterk voor het bevorderen van de leefbaarheid en het welzijn in de directe woonomgeving. Of men nu huurder is van een woning van een woningbouwcorporatie of van een particuliere verhuurder.